Low Landers 12th Anniversary

In alle drukte bijna vergeten……maar Low Landers bestaat vandaag precies 12 jaar dus bij deze, iedereen gefeliciteerd!

Het doet goed om te zien dat Low Landers het nog steeds doet door jullie. Low Landers in WoW is nog steeds zeer aktief, ook op het raid front met een goede constante progressie maar ook met de guild runs die gedaan worden. Kortom gezelligheid kent geen tijd. Naast WoW worden er ook aardig wat andere games gespeeld de laatste maanden, uitschieter daarin is wel Overwatch wat door flink wat mensen gespeeld wordt momenteel.

Naast het gamen hebben we 2 weken geleden de zeer gezellige Nachtmeet gehad. Een dezer dagen zal op het forum de vraag uitgegooid worden of er animo is voor Elfia (en later in het jaar Castlefest) en er is momenteel een topic of er intresse is in een zomer-meet. Kortom, nog genoeg op de agenda!

Dan rest mij enkel nog te zeggen: Game on! En op naar de 12 1/2 jaar!

Thammuz