Legion, een nieuw tijdperk voor Low Landers

WOWLEG_Logo_m03_png_jpgcopy

Hallo Wereld!

Als ik eerste wil ik iedereen bedanken voor zijn input over hoe wij verder willen met de guild in de volgende expansie. Eerlijk gezegd was ik blij verrast dat er zoveel respons was gekomen, van zowel de officers/heros als vanaf de guildies. Dit geeft aan, dat ondanks de lange rust periode, er nog steeds leven in de brouwerij is.

Vanuit de officers groep waren er wat organisatorische punten, deze zal ik uit de post laten, jullie zullen deze veranderingen gewoon zien de komende periode op het forum.
1 punt wat ik wel zal benoemen gaat over recruiting. Dit is iets wat de laatst expansies aan de ene kant stroef verliep omdat er weinig tot geen respons kwam op de recruitment posts/link die echt overal gemaakt waren, maar aan de andere kant bleven er toch constant nieuwe spelers opdagen. We gaan proberen hier wat structuur in te brengen door vaker te recruiten en ook te zorgen dat dit goed bijgehouden gaat worden. Ook zal je meer op het forum hierover zien.

Low Landers is een guild met zijn roots in World Of Warcraft maar we hebben in de afgelopen break gezien dat mensen het toch zeer pleasant vinden om andere games met elkaar te spelen met name de de overige Blizzard games (Heros of the Storm, Overwatch, Starcraft II, Diablo III, Hearthstone). Op het forum zullen we deze games ook wat meer ondere de aandacht brengen zodat de mensen die dit spelen ook makkelijker contact krijgen met andere spelers.
Om deze reden is een tijdje geleden de WhatsApp groep ook geopend voor niet raiders (oftwel het is nu een Low Landers groep) zodat mensen gemakkelijker met elkaar in contact kunnen komen om bv een potje te hotsen. Bij deze nogmaals, mocht je in de groep willen, stuur een PM naar Thammuz of Spinpriest met je 06 en je zit erin. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

PvP en events kwamen langs, niet getreurd, beide zullen meer onder de aandacht komen. Voor PvP (Ganknight!) komt op de vrijdagavond gestructueerder terug en events zul je altijd langs zien komen. Op de woensdag zal LL-LFR zijn intrede weer doen na afwezigheid sinds Mists of Pandaria, deze zal uiteindelijk omklappen naar LL-RVB normal raiding maar door eerst LL-LFR te doen heeft iedereen de kans A) de raid te zien en mee te maken en B) gear te rapen die qua ilvl genoeg is om normal te raiden te doen. Ik zag wat mensen die vroegen om een B-raid team te introduceren, dat is voor ons een onhaalbare kaart en om die reden is toendertijd ook gekozen voor LL-LFR/LL-RVB, dit is het “b-raiden”.

Dugeons, ik kan daar kort over zijn, wij gaan die niet op de agenda zetten. Wat vanuit onze kant wel zal gebeuren is dat wij niet zomaar zullen queueun maar wel de vraag in de guildchat voorbij laten of mensen meewillen. En ik raad een ieder aan omdat zelf ook te doen, er zijn altijd wel mensen die mee willen, zeker met de mythic dugeons die in Legion vanaf het begin in de game zitten. Wel wil ik iedereen weer wijzen naar de WhatsApp groep want dat is echt het makkelijkst om gedurende dag wat af te spreken met elkaar.

Wat nog wel even belangrijk is om te melden, Low Landers is een casual/social guild. Dus mocht je intresse hebben om mee te doen met events, raids etc maar je prive leven kan daarbij parten spelen, bespreek dit met 1 van de officers (of mijzelf). Ieders prive-leven is belangrijker dan World of Warcraft maar het hoeft niet zo te zijn dat jij als speler dan helemaal niet kan doen wat je graag wilt. Samen komen we hier wel uit maar jij als speler zal daar de eerste stap in moeten zetten.

Het zal de mensen zijn opgevallen dat ik weinig over de raids meld, de reden hiervoor is dat Spinpriest onze dedicated raid-boss wordt. Alle raid-gerelateerde zaken zullen door hem gemeld worden op het forum. Dus als Legion uit is dan zal je wel een aantal posts van hem voorbij zien komen. 1 ding wat ik wel kan vermelden, de focus voor LL-RAID zal op heroic komen te liggen. Dus wil je mee raiden, bereid je daar alvast maar op voor.

Dan toch wel HET punt wat nu bijna een jaar loopt….waar ik mij groen en geel aan heb lopen ergeren….dat punt is nu voorbij. Low Landers verhuist naar een heel nieuw forum, host en domein. Op dit moment wordt op dit punt veel werk verschaft zodat we ruim voordat Legion uitkomt over kunnen. Ik ga hier niet in details treden maar voor ons was en is het belangrijk om zelf de zaken te kunnen instellen op het forum/front zoals bv de raid-progress op de front of nieuwe raids toevoegen op het forum. Dit verliep de afgelopen maanden op vierkante wielen wat uiteindelijk onze goede wil om Low Landers naar Legion te leiden flink besmeurde. Jullie zullen snel te horen krijgen wanneer wij klaar zijn (ik gok al binnen een week) en dan zeggen wij dit forum, host en domein vaarwel.

Mochten jullie nog vragen en opmerkingen hebben (behalve over het laatste punt want daar ga ik niet op in), laat ze horen. En anders….

…tot LEGION!

Thammuz