Legion, een nieuw tijdperk voor Low Landers 2

WOWLEG_Logo_m03_png_jpgcopy

Guildies van Low Landers,

Zoals ik in mijn vorige post al had aangegeven, wij gaan de huidige forum, host en domein vaarwel zeggen. En dat moment is nu aangebroken.

Jullie zijn vanaf heden welkom op https://low-landers.eu

Payday had de vraag al gesteld maar wij hebben geen toegang tot de oude database wat dus betekent dat we starten met een leeg forum. Achter de schermen hebben wij de belangrijke zaken overgekoppeld maar voor de rest zullen wij allemaal moeten helpen om het forum weer een gezellig toevluchtsoord moeten maken. Ik ben ervan overtuigd dat ons dit gaat lukken.
Mochten jullie zelf nog tekst willen overzetten of weghalen van het oude forum dan zou ik dat snel doen want de kans is zeer groot dat het .nl domein volgende maand helemaal weg is.

Dan heb ik nog wel 2 huishoudelijk puntjes voor degene die zich gaan aanmelden op het nieuwe forum:
– Er hoeft geen apply gemaakt te worden maar zet wel even een berichtje neer in het Welkom gedeelte zodat het voor ons overzichtelijk blijft met het omzetten van de rechten van visite naar…. (guildie waarschijnlijk).
– De site is nog work-in-progress. Frostration en Spinpriest hebben veel werk gedaan de afgelopen week om het forum draaiend te maken maar met name in de skin moeten nog wat aanpassingen gedaan worden. Frostration is hier op de achtergrond mee bezig en een hoop punten zijn bekend. Wij hebben op het forum een draadje gemaakt zodat jullie ook bugs kunnen melden en hopen ook dat jullie hier gebruik van zullen maken. Alvast dank hiervoor.

Dan rest mij niets anders dan iedereen veel plezier te wensen op het nieuwe .eu domein!

….tot LEGION!

Thammuz